ADA YANG MEMERHATI

Sunday, 6 January 2013

karangan pertama - Permulaan Sebuah Hidup

dunia baru...dunia tanpa harapan...hanya meneruskan perjalanan sebagaimana yang telah ditetapkan ILAHI...

BUKU KARANGAN HATI II dibuka untuk aku memaparkan setiap detik yang berlaku dalam hidup ini...suatu ketika dahulu pernah aku menulis dan memiliki blog...namun terpaksa aku menutup blog itu...banyak kisah yang tak mampu ungkapkan dengan kata-kata...pedih hati ini...


benarkah?? tak de yang faham la...tak kan ada yg faham...dan kerana itu....jangan tanya kenapa aku tak pernah ada lagi harapan dalam hidup...aku cuma buat segalanya yang terbaik...ya...yang terbaik untuk orang lain...


4 comments:

target=”_blank”cik kaki ketawe said...

ini entry pertama...ok..habis dah semua entry MBH
sy bukak...kesimpulannya wahai MBH yg comot dan gila besi
sila pastikan anda selalu happy walau sepayah mana...
dan rasanya sekarang MBH dah lebih cool kan?
so ceria-ceria selalu...hehe..itu aje

target=”_blank”cik kaki ketawe said...

ini entry pertama...ok..habis dah semua entry MBH
sy bukak...kesimpulannya wahai MBH yg comot dan gila besi
sila pastikan anda selalu happy walau sepayah mana...
dan rasanya sekarang MBH dah lebih cool kan?
so ceria-ceria selalu...hehe..itu aje

target=”_blank”mr broken heart said...

Huhuhuhu...habis da CKK selongkar semuanya...aigooo...
Xpe...skunk mbh da lebih aman...rasanya kalau hidup sekadar sampai di sini pun mbh xkesal...sbb mbh da lalui semua saat2 yg mbh xsuka dengan jayanya...

Tq CKK...sudi selongkar n bc setiap apa yg pernah berlaku pd mbh..tq kawan =)

target=”_blank”cik kaki ketawe said...

haiyooo...untuk ke 150 juta sy ulangi
"stay alive" jangan lupa kita ada agenda kita...haha facial bersama :P


#mcm yg sy ckap...sy tak dapat bantu apa2..
sy hanya amampu membaca segala luahan MBH
dan bagi kata2 semangat...itu aje..
yeap kawan =)