ADA YANG MEMERHATI

Thursday, 24 January 2013

karangan ke sebelas - Tembakan Love Bite

Selamat menyambut Maulidur Rasul...sempena cuti rini aku g main TEMBAK-TEMBAK ngan kawan-kawan aku...hilang semua MASALAH dalam kepala hotak ni...huhuhuhu


Aku rasa bila aku men benda ni, semua masalah ni HILANG dan TERBANG buat seketika...betol...badan ni lebam-lebam...macam kena LOVE BITE...hahahahahaha...selamat tak kat LEHER...kalau tak, sok g opis kompom GENG MAK JEMAH mengata...mentang-mentang MALAM JUMAAT...hahahahha

Biarpun lebam sana sini...sakit sana sini...tapi sekurang-kurangnya ia tak sesakit dan selebam HATI ni...sakit kat dalam ni lagi TAK MAMPU AKU LUAHKAN...biar aku g main macam ni...SELAGI ADA WAKTU YANG TERSISA...entah ESOK LUSA, BOLEH KE LAGI AKU MAIN BENDA-BENDA MACAM NI...harap ALLAH MAHA MENDENGAR DAN MENGERTI...aku mahu terus HIDUP...sampailah aku MATI...hahaahahahaha


Lebam-lebam badan aku...tapi seronok..sangat seronok...kalau nak join, jom!! aku bawa ke Desa Tebrau...puas hati la...500 PALLET RM 65.00...tembak sampai lebam...











Seronoknya tak terkata...dah lama aku tak main permainan EXTREM macam ni...dulu masa sihat, wall climbing...panjat gunung...scuba diving...semua aku join...bila da sakit, semua kena skip...jadi, aku perlu sihat semula...lawan penyakit ni...aku tahu aku boleh lawan, cuma HASIL AKHIR aku tak boleh jangka kan apa yang akan terjadi...sebab semuanya dah ditentukan sejak di LUH MAHFUZ lagi...





18 comments:

target=”_blank”AZRUL AZMI said...

Hahaa.. Best!!!! Dulu pernah main sekali... And then tertembak kawan kat leher sampai keluar darah... mujur dia tak tahu sapa yang tembak dia... Kalau tak memang kene tembak balik la....

target=”_blank”Acik Riotaro said...

cm best aje..
tp skit kut..
uhuhuu..
berdoa pd yg SATU..minta petunjuk dan ketenangan drNYA..

target=”_blank”cik marikh said...

woahhh! best2! lg2 pakai bju celoreng, mmng ade fill la nk menembak orang tu kan. heehee.

target=”_blank”arin cat said...

alorr comei main paintball > sweet tau

target=”_blank”mr broken heart said...

AZRUL
kompom mcm kena love bite leher member tu kan??? Hahahha

ACIK RIOTARO
sakit sikit je...mcm kena geget semut...hehhee
insya ALLAH

CIK MARIKH
memang de feel la...team kitaorg pakai bj celoreng...tembak sambil nyanyi lagu SI BAJU HIJAU...hahahaha

ARIN CAT
suweet ea??? Tq...huhuhu

target=”_blank”arin cat said...

comel lettew. org main paintball nie strong tau kena shoot. haha

target=”_blank”mr broken heart said...

ARIN CAT
da minat...sakit pun tahan je...tp sbenarnya tak sakit sgt...perit je...huhuhuhu
nak seronok punya pasal, tahan je la...hihihi

target=”_blank”zila manaf said...

wah lev bite sangat ahakk

target=”_blank”mr broken heart said...

ZILA MANAF

love bite la ni....huhuhuhu

target=”_blank”Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

yang tu kesan kena marker yang mana? rifle biasa atau sniper punya? memang pedih is penah kena

target=”_blank”mr broken heart said...

FIRDAUS

yg tu kena sniper punya...bengkak oooo
sakit n perit

target=”_blank”Eza Haniza said...

wow, paintball, mcm best je:)

target=”_blank”mr broken heart said...

EZA HANIZA

memang best pun..jom join =)

target=”_blank”! Arjunakirana ! said...

MBH : Nak join gak bro... tp aku nak tembak lu je boleh? gagagaga pettakkk :P

target=”_blank”mr broken heart said...

ARJUNA:

berani ke??AKU NI SHARP SHOOTER TAU X...hahahahaha

target=”_blank”! Arjunakirana ! said...

Berani laaaa... aku pun kaki tembak tepat... tp kat pompuan je laaaa... gagagag pettakkk :)

target=”_blank”mr broken heart said...

ARJUNA
anda sangat sengal...

target=”_blank”Miss Za said...

teringin nak men....shoot..shoot..