ADA YANG MEMERHATI

Friday, 1 March 2013

karangan ke dua puluh empat - Sepotong Kata Sejuta Rasa


Saat ni, MBH tak mampu nak tulis apa-apa...macam-macam yang bermain difikiran...dan MBH tak mampu nak luah apa-apa...its stuck inside

# Bagaikan Dalam Kaca...
Tak Mampu Disentuh, Hanya Boleh Dilihat

12 comments:

target=”_blank”Acik Riotaro said...

Jgn terlampau berfikir..
Jga kshtan..
Awk bleh laluinya..
Awk kuat..

target=”_blank”mr broken heart said...

MBH ok je ACIK...dont worry...cuma otak serabut sikit...mcm2 nak pk...
aiyooo

target=”_blank”cik kaki ketawe said...

bro, jom kita pergi buat facial...boleh release tension lepak2...hohoho..

bro , jangan lah banyak pk...jgn susah hati sgat...sbb mengikut kajian sy...org yg byk pk nanti dia cepat tua bro...rugi muka ensem bro tu cepat kedut nanti...hohoho :P

target=”_blank”khairil azam said...

bro asal ni? ko kalau banyak sgat prob jangan lah pk sgat...

hidup bukan satu pilihan tp satu ketentuan

bro aku nk komen sikit la kan..memanglah hdup kita Allah dah tentukan di luh mahfuz lagi..tp bro Allah bg kita pilihan...tp kitalah kena usaha ye..Allah nk tgok kita usaha...ok,bro?

so,by this time...bro jgn nak sesak2 kan minda...nak simpan semuanya sendiri...bila rasa dah sedia nak kongsi semua tu...bro tulislah kat sini =)

#eh,asal cik kakiketawe ajak bro aje? sy pun nak join gak g facial...LoLs

target=”_blank”mr broken heart said...

CIK KAKI KETAWA

wat facial ek?? tak sempat la..keje bertimbun...huhuhu

ok je...cuma manusia takkan berhenti berfikir selagi tak mati...da mati baru berhenti nak pk2 ni...hehehe

da tua pun skunk ni...kedut2 da muka =)

target=”_blank”mr broken heart said...

KHAIRIL AZAM

aku ok je...cuma kadang2 banyak benda nak difikirkan dan nak lalui...mungkin ada pilihan, tapi pilihan yang ada semua mcm dah ditentukan...tak de beza antara ketentuan atau pilihan...

aku tak tau apa nak tulis kat sini...pada aku semua tu org tak faham kot...huhuhu...yang melalui nya aku, maka keputusan ada di tangan aku...

jom la join CIK KAKI KETAWE wat facial....mau jambu jugak kah KHAIRIL AZAM??? =)

target=”_blank”Hans said...

rehat dulu
kemudian sambung menaip kembali :-)

target=”_blank”! Arjunakirana ! said...

aku tahu..... tp aku just ada doa tuk ko bro... insyaallah jika dimakbulkan... aku hanya berusaha... tuhan sahaja yg menentukannya... amin

target=”_blank”mr broken heart said...

ARJUNA

terima kasih...aku amat menghargainya

target=”_blank”Khairul Zamri said...

semoga berjaya dlm hidup :) dlm hdup tetap ade pilihan :)

target=”_blank”mr broken heart said...

KHAIRUL ZAMRI
xguna ada pilihan kalau pilihan yg ada bgaikan xada titik akhir

target=”_blank”cik kaki ketawe said...

bro kalau kami tak faham at least kami mendengar luahan anda bro...let those things out of your mind if you can't bear anymore...